Nabeschouwing van de Burgerwerkgroep: Veiligheid voorop!

De Burgerwerkgroep heeft de afgelopen twee jaar getracht de ontwikkeling van een passende en veilige treinhalte in Hazerswoude – Koudekerk te bevorderen. We hebben dit met hart en ziel gedaan door het aanbieden en inzetten van onze kennis en inzichten. Een eenvoudig te realiseren, betaalbare variant met de best bereikbare veiligheid voor de zwakste verkeersdeelnemers lag binnen handbereik. Weliswaar hebben we de fietstunnel onder het spoor binnengehaald, maar we zijn niet in staat geweest om met feiten en argumenten omwonenden en de gemeenteraad te overtuigen van de kwaliteit van onze twee-tunnelvariant. Wij betreuren dat zeer. Wel heeft Burgerwerkgroep zich meer dan wie ook ingezet om aan het aspect VEILIGHEID, dé kerntaak van de overheid invulling te geven.

Veiligheid voorop! is dan ook de titel van deze nabeschouwing geworden. U kunt hem hieronder downloaden:
Download nabeschouwing

Reacties

 1. kees verhoeff schreef:

  Vanaf nu moet de wethouder in de gaten gehouden i.v.m. de verkozen nr5.
  Het zou mij niet verbazen, als hij tijdens het proces van realisatie van het station het fietstunneltje bewust laat vallen. Dit dan met een smoes dat alles tot nog toe al zo duur uitvalt.

 2. kees verhoeff schreef:

  Tijdens dit proces heb ik me al gauw afgevraagd,of dat de wethouder niet met Arcadis onder 1 hoedje heeft samengewerkt.
  (aangestuurd op bewuste vervalsingen van de tekst en plaatjes)
  Ook vraag ik me af of er een samenwerking/sturing was tussen de heer Zitman en de wethouder.Een grote groep demonstrerende burgers kwam de wethouder immers zeer goed uit!

Reacties zijn gesloten.