Over de informatieavond van 29 september

Op dinsdag 29 september was er een informatieavond in Het Anker. Tijdens de bijeenkomst werden alle varianten voor een station in Hazerswoude-Rijndijk nog een keer gepresenteerd. De Burgerwerkgroep kreeg de gelegenheid om gedurende 15 minuten haar variant te presenteren. Daar was de werkgroep tevreden over.

Minder enthousiast was de Burgerwerkgroep over het programma na de pauze. Daarin werden schriftelijke vragen uit het publiek uitgekozen en beantwoord door de vertegenwoordigers van de Provincie, de gemeente en ProRail. Daarmee werd de voorkeursvariant van deze groep wel erg gepromoot en kreeg het alternatief van de Burgerwerkgroep nauwelijks meer aandacht.
In het Witte Weekblad van 7 oktober 2015 stond een verslag van de bijeenkomst. Klik hier hier om dit verslag te lezen.